TERMENI SI CONDITII

Acest site apartine Asociatiei DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION. Toate textele, fotografiile si documentele disponibile pe acest site sunt supuse termenilor si conditiilor de mai jos.

Prin accesarea sau folosirea acestui site in orice mod, inclusiv vizitarea acestui site, consimtiti sa respectati conditiile de utilizare stabilite de Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION.

Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de utilizare si celelalte reguli care aparpe site prin propria vointa. Continuarea utilizarii site-ului sau a oricarui material oferit prin intermediul acestuia, dupa ce astfel de notificari au fost publicate, constituie acceptul dumneavoastra privind aceste modificari.

Utilizarea site-ului va fi supusa celei mai noi versiuni a termenilor si conditiilor de utilizare, publicate pe site-ul nostru, la momentul la care utilizarea are loc. Este obligatia dumneavoastra de a verifica periodic conditiile de utilizare a site-ului.

Obligatiile vitizatorilor

Utilizand acest site, sunteti de accord sa:

Raspunderea

Sunteti in intregime responsabili pentru toate actiunile pe care le intreprindeti pe acest site. Acest site este oferit pentru utilizarea dumneavoasta personala. Nu aveti dreptul sa distribuiti, sa faceti schimb, sa modificati, sa vindeti sau sa transmiteti nimic din ceea ce copiati de pe acest site, incluzand, dar nu limitat, la orice imagine, text, audio sau video, pentru realizarea oricarei afaceri sau scop commercial ori public. Atat timp cat sunteti de acord cu acesti temeni de utilizare, Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION va ofera un drept neexclusiv, netransmisibil si limitat de accesare si de utilizare a acestuit site. Sunteti de acord de asemenea sa nu intrerupeti sau sa incercati sa intrerupeti functionarea acestui site in orice fel.

Colectarea datelor cu caracter personal

Atunci cand este necesar, va vom solicita informatii care va identifica personal sau care ne ofera posibilitatea de a va contacta. Aceste informatii sunt utilizate pentru alcatuirea unor statistici generale si observarea celor mai vizitate pagini.

Utilizarea datelor cu caracter personal

Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION nu va vinde, inchiria sau schimba bazele de date pe care le detine.

Folosim datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

Datele cursantilor si parintilor

Informatiile despre cursanti si parinti vor fi folosite numai de Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION, cu scopul de a ii informa pe acestia despre activitatea desfasurata in cadrul centrului si pentru trimiterea corespondentei. Prin completarea oricarui formular de pe acest site, dumneavoastra consimtiti sa va introducem in baza noastra de date.

Securitatea datelor personale

Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION se angajeaza sa protejeze securitatea datelor dumneavoastra personala. Folosim o varietate de metode si tehnologii pentru protejarea datelor personale de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizata.

Protectia datelor minorilor

Site-ul Asociatiei DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION are ca principal scop informarea potentialilor clienti, a cursantilor si a parintilor. Pentru a realize acest lucru Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION poate publica fotografii ale copiilor care participa la activitatile Asociatiei. DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION nu va publica niciodata informatii care sa duca la localizarea copilului de catre persoane din afara centrului.

Drepturile dumneavoastra

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, aveti urmatoarele drepturi:

• dreptul la informare (art.12);

• dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

• dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

• dreptul de opozitie (art.15);

• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

• dreptul de a va adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION in conformitate cu scopurile mentionate mai sus.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa:

Asociatia DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION

Aleea Danaide nr. 10, sector 6, Bucuresti.