Educatie nonformala

Competente transversale

Ne propunem conceperea, realizarea, promovarea şi desfăşurarea de proiecte de educație nonformală pentru dezvoltarea abilităților tinerilor şi adulților în domeniile: educație financiară şi investiții, comunicare (verbală şi nonverbală), planificarea, replanificarea şi dezvoltarea carierei, coaching, creativitate şi inventivitate, dezvoltarea inteligenței, managementul timpului, motivarea personală şi motivarea angajaților, negociere şi vânzări, branding şi marketing, persuasiune, vorbit în public (public speaking) şi training, dezvoltarea relațiilor interumane şi toate domeniile care țin de dezvoltarea personală şi profesională şi educație nonformală.

Educatia nonformala scoli si licee

Ne propunem conceperea, promovarea şi desfăşurarea de programe educaționale nonformale pentru tineri, în colaborare cu instituții de învățământ (şcoli, licee, universități) şi organizații non‐guvernamentale cu interese comune cu ale asociației.